Bochkor Gábor

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kötöttek egy egyességet miután szétmentek és ehhez tartva magát röviden és tömören reagált a hírekre miszerint volt felesége és Mészáros Lőrinc hamarosan összeházasodnak. A Bochkor című reggeli show Facebook oldalán már tegnap megjelent a hír arról hogy a stáb tagjai elkaphatták a.


Bochkor Gabor In 2022 Gabor Radio Celebrities

Bochkor Gábor magyar televíziós és rádiós műsorvezető szerkesztő.

. Bochkor a Retro Rádión Bochkor Gáborral és Lovász Lászlóval minden hétköznap reggel 600-tól. Évtizedekig voltak a magyar rádiózás legmeghatározóbb figurái szinte mindenki azt hitte hogy jó haverok annyira megfértek egymás mellett a mikrofon előtt. A bűne az volt hogy nem a régóta ralizó Palik csapatában kezdett el vezetni hanem annak legnagyobb.

9 hours agoMegígérték a hallgatóknak és meg is tartotta a Bochkor műsor csapata. 51970 likes 5301 talking about this. Az hogy Andival elromlott valami idén januárban tudatosodott bennem igazán.

Mivel Bochi nem mehetett be ezért ő. Nagyon itt volt az ideje hogy kifejthesse a véleményét végre tévében is a levegőben rúddal hadonászva blöffölő karmesterekről és arról hogy kellene felpofozni egy olimpiai bajnoki címet közvetítő meghatódott. Július 23 Az 1987-ben világbajnoki címet szerző női tőrcsapat tagjai közleményt adtak ki miután az egyik kereskedelmi rádió műsorában Bochkor Gábor becsmérelte a korábbi világbajnok vívó a Szilágyi Áron aranyérmét.

Join Facebook to connect with Bochkor Gábor and others you may know. Köszönjük hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket. Holnap biztosan nem fognak tudni élő adást csinálni de.

A Retro Rádió reggeli műsorának házigazdája is elkapta a koronavírust így határozatlan ideig a Bochkor című reggeli show-t sem hallhatják a rádióhallgatók. Mindössze ennyit fűzött hozzá. Hétfő péntek 0600-1000.

A Retro Rádión tért vissza Bochkor Gábor. Akkor megígérte a csapat hogy kitalálják hogyan működjön az élő adás a következő napokban. Fél évvel ezelőtt 2021.

Több mint ötezer fertőzöttet találtak a hétvégén 134-en elhunytak. Together they created a unique hip and overly popular morning show which continues to be the favourite for many young old. A legendás rádiós műsorvezetőtársa a szintén gyakorlott rádiós és tévés Lovász László.

However despite his charismatic. Bochkor bocskor bochi bocsi bochkor gábor lovász lászló horti gábor bochkor soundcloud bochkor podcast. 2 days agoBochkor Gábor már másodszor kapta el a koronavírust.

A Bochkor című reggeli műsorunkban az aktuális friss témák mellett játékokkal is várjuk. Bochkor Gábor egyszer poénból még kislánya kezét is felajánlotta barátja idősebbik fiának. A legendásan jó kapcsolatnak Várkonyi Andrea miatt lett vége 2010-ben aki akkoriban raliversenyzői álmokat kergetett.

A legendás rádiós műsorvezetőtársa a szintén gyakorlott rádiós és tévés Lovász László. Facebook gives people the power to. Hétfőn jött a hír hogy Gábor koronavírus tesztje pozitív lett.

Gabor Bochkor is the winner of Big Brother Hungary VIP 1. 14 hours agoHétfőn derült ki hogy Bochkor Gábor koronavírusos lett így az élő adás helyett régebbi műsorrészletekkel ment le a Bochkor című reggeli műsor a Retro Rádióban. 2 days agoBochkor Gábor pozitív élő adás sem lesz.

Óriási szervezés kellett de sikerült a legjobb megoldást megtalálni. A Retro Rádión tért vissza Bochkor Gábor. Az 51 éves Bochkor Gábor az Összezárva Friderikusszal című műsor vendégeként olyan dolgokat árult el korábbi szerelmeiről Friderikusz Sándornak amit mostanáig csak kevesen tudtak.

Bochkor Gábor és Lovász László. Koronavírusos lett Bochkor Gábor így nem tudják hogyan oldják meg a következő időszakban az élő adásokat. Bochkor Gábor reggeli műsort kap a kormányközeli Retro Rádiónál magyar nyelven.

Bochkor Gáborral minden hétköznap reggel 0600-1000-ig találkozhatnak a Retro Rádió hallgatói. A Bochkor természetesen interaktív műsor kapcsolódjon be az adásba. Boros Lajos kitálalt Bochkor Gáborról.

Szóba került Dobó Kata is akivel a rádiós sok-sok évvel ezelőtt alkotott egy párt és akit egyik legnagyobb volt szerelmeként tart ma is. Koronavírusos lett Bochkor Gábor karanténba vonul az egész reggeli stáb Bocsi először október 28-án érezte magát egy kicsit rosszabbul ekkor felelőségteljesen inkább otthon maradt és úgynevezett home officból kapcsolódott műsorvezető társaihoz akik továbbra is a Retro Rádió stúdiójában ültek. Közeli ismerőseik szerint Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata a tökéletesre hajaz és árad.

2 days agoBochkor Gábor koronavírusos. Nos ma reggel Bochi otthonról jelentkezett be és vezényli. A Retro Rádió műsorvezetője egy mosolygós képet tett közzé Anettről ami a csatorna szerkesztőségében készült.

Részemről nem volt harmadik s azt sem hiszem hogy a másik oldalról ez lenne az ok. Október végén írtunk arról hogy a rádiós elkapta a Covidot ezért karanténba kell vonulnia. Characteristically deep voiced Hungarian radio host whose personality and humour - along with his partner in crime Lajos Boros - revitalized Hungarian morning radio talkshows.

Gondban van a Retro Rádió. Bochkor Gábor most a Story magazinnak mesélt a szakításról mert Várkonyi Andrea nyilatkozatai után kicsit árnyalni szeretné az elhangzottakat. A műsorvezető véleményét a kommentelők is osztották kiderült hogy Anettnek valóságos rajongótábora van az interneten.

View the profiles of people named Bochkor Gábor. Boros most azonban elmondta mi is volt az egész mögött.


Boros Bochkor Bumerang Fashion Crochet Scarf Style


Igy Tavozott Bochkor Gabor Megszuno Adasa Utan A Radiobol Foto Blikk Hu Car Door Vehicles Music


Bochkor Megbanta A Szakitast Varkonyit Hibaztatja Nlcafe Andrea Tv


A Nagymamam Heti 3 Szor Ebbe Aztatta A Labat Igy Megszuntek A Gyulladasai A Vernyomasa Pedig Beallt Talk Show Scenes Fictional Characters


Pin On Instagram


Kiderult Itt Terhet Vissza Bochkor Gabor Blikkruzs Hu Fictional Characters Character Tv


Kivagta A Biztositekot Bochkor Gabor Kijelentese Nlcafe Nlcafe Hu Gal Music Gabor


Bochkor Gabor Gabor


Varkonyi Andrea Es Bochkor Gabor Tobbszor Mentettek Mar Meg A Kapcsolatukat Blikkruzs Hu Andrea Letts


Pin On Hc Winona Blogs


Pin On Ismert Szineszek Irok Emberek


Magyar Sztarok Blikk Ruzs Gabor


Bochkor Gabor Eltitkolt Parjat Meglepte Az Emberek Reakcioja Ezt Uzente Notarsainak


Hova Lett Bano Andras Klubradio Letts Suit Jacket Single Breasted Suit Jacket


Pin Von Powerspyin1 Auf Kylie Minogue Fave Pics Bildschirmfoto


Pin By Judit On Vegyes Fashion Andrea Pearl Necklace


Szakos Andi Produkciojatol Mindenki Ludborzott A Megasztar Studiojaban Bochkor Gabor Kellemesen Csalodott Mester Tamas Szerint Az Eloadas Melto Volt Cse Andrea


Az Elet Bochkor Gabor Nelkul Maganeleterol Vallott Varkonyi Andrea Blikk Hu


Bochkor Gabor Nem Tudta Hogyan Lehet Ezt A Dalt Eloadni Ennek Ellenere Bozontnak Ez Megis Sikerult Szerinte O Megmutatta Hogy Kell Falusi Mar Style Fashion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel